onsdag 31 oktober 2007

A home with white...

Kammade nyss hem denna bok på Tradera som efter porto kostar 236kr. Billigt tyckte jag, då jag jämfört på många boksidor. Tänkte skriva här och berätta för er om kapet, har sett boken gå upp mot 400kr.


Med boken i hamn, och lyckan på topp studsade jag in på Adlibris hemsida. Och vad ser jag där: 179kr med porto och allt!


Pust... En dålig affär men en fin bok att ha framme.

måndag 15 oktober 2007

TACK!

Måste tacka er för alla fina kommentarer och mail, tyvärr är jag inte den bästa att ge respons tillbaka. Men jag läser alla kommentarer flera gånger om, och memorerar er i hjärtat!

Det är många som undrat vad det är för tapet jag har i vardagsrummet. Den kommer från Duro och är riktigt skaplig i priset. Tillhör serien Cornelia och heter Paviljong Silver.

Det vackra med den är att den skiftar mellan silver och härlig pärlemorcreme-färg, beroende på hur ljuset faller.
Det ser man speciellt på garderobsbilden.

fredag 12 oktober 2007

Ett vackert yttre....

Dagens inlägg är ett boktips, eller nja, nästan.














Som liten flicka hittade jag denna boken i en antikaffär, och var redan då intresserad av detaljer, vitt och det där lilla extra. Jag köpte den för en liten slant, och ända sen dess har den följt mig. Innehållet brydde jag mig inte om, och gör inte nu heller. Det vackra omslaget är helt underbart. Tänk att det fanns sådana böcker förr!

Den är mitt livs bästa köp, och tjänar just nu som toalettlektyr åt besökande gäster.
Som ni ser på bilderna så har pepparkaksformarna kommit. De damp ner i brevlådan idag, och jag kan redan se de framför mig hängandes i julgranen.
Bjuder även på mitt nyförvärvade halvbord för 5 kr som efter lite ny färg blivit strålande vacker!

måndag 8 oktober 2007

Gnistrande snöflingor...

Tack för hjälpen med kohuden. Jag är inte riktigt säker än på hur jag ska göra, så fortsätt skicka tips via kommentarer.

Vill passa på att visa er min senaste vinst på Tradera. Fyra stycken pepparkaksformar utformade som en snöflinga.















Men då tänker ni säkert vad jag ska göra med fyra likadana formar?
JO, binda i ett vitt spetsband och hänga upp dem i granen!

De är nyproducerade och nya motiv läggs upp hela tiden. Ta er en titt! Roliga motiv som taxar, vantar, tiaror är bara några exempel.

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=1123649

fredag 5 oktober 2007

Behöver er fingertoppskänsla...

Det var ju inte tanken att ni skulle få se mitt vardagsrum/ soffhörna under dessa omständigheter... Men det är så att jag fått låna hem ett vitt och beige koskinn, så jag måste avgöra snabbt om det passar in eller inte.













Tvhörnan är långt ifrån klar, så hade inte tänkt visa det för er än. Det tar liksom udden av det, men behöver ju som sagt er superhjälp.

Blunda för opuffade kuddar och att tavlorna än så länge saknar motiv. Bilderna togs i stundens iver! Just nu har jag en svart matta, som jag inte är riktigt förtjust i. Det blir så hårt på något sätt. Vad tror ni om koskinnet? Bara det inte blir för mycket Mamma Mu goes Western, jiiiiha.

Måste ju visa en före-bild också.