torsdag 8 maj 2008

Ett dussin tygservetter med monogram


Var på loppis i helgen och lyckades komma över ett helt dussin med vita fina tygservetter. För en 20:a blev de mina, och då fick jag två stora fina vita örngott med vitbroderier på köpet. En söt skolbänk med knopp till skolväskan och ett ribb-fack för ex. griffeltavla fick också följa med mig hem. Verkligen jättesöt. Tyvärr var det ett impulsköp, jag har varken barn eller plats åt denna. Så är någon intresserad av att köpa den så är den till salu här på bloggen! Synd att den bara ska stå i min källare.

Vill med tanke på mitt förra inlägg, med utlottningen, bara säga att jag inte menade att "anklaga"er för att ni inte kommenterar. Jag är bara så nyfiken att se vilka som kikar än här.

Glöm inte att tävlingen fortfarande är igång, bara lämna en kommentar under utlottnings-inlägget så är ni med och tävlar om den fina ringen.

13 kommentarer:

Jema Rose sa...

Vilket fynd du gjorde med servetterna! Skolbänken liknar den som jag har : )

Kram, Jenny

<3

Lisa sa...

Hej igen Karolina! Jag undrar var man kan se fler bilder av dina kaffeskeds-kreationer?

Och skolbänken är ju jättefin! Någonstans kan man väl få plats med den?

Anna sa...

Hej hej!

Vilka jättefina loppisfynd! Servetterna med monogram är underbara och användbara!

Skolbänken behöver ju inte stå i ett barnrum! Kanske kan du skriva någon fin text på locket och ha den som dekoration någostans? Bra förvaring under locket också, kanske för inredningstidningar?

Kram
:)Anna

Kristin sa...

Hej!
Vilket fynd med alla servetterna... det är nästan tragiskt att någon lagt ner så enormt mycket tid på att göra så fina servetter och sedan är det ingen (mer än några av oss bloggare då då!) som uppskattar det när det säljs på loppis.

Skolbänken var jättesöt!!! Jag hade gärna köpt den av dig till mina barn men nu har vi ju inte tillbyggnaden klar än, och vi dränks snart i möbler som ska stå i de nya rummen - NÄR DET NU BLIR KLART... *suck*

Håller med Anna som sa att du väl kan ha det i ett hörn så länge som "sidobord"? Du får väl kanske egna barn längre fram, du får kanske ställa undan den i något förråd eller hos dina föräldrar så länge... ;-)

Kram!
/Kristin

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej!
som vanligt mycket fint att kika på hos dig! Skolbänken var ju hur fin som helst...

Du, du har en liten sak att hämta inne hos mig!

Kram
S.

Karin sa...

Grattis till utmärkelsen och vilken fin blogg jag hittat till!
Kommer gärna tillbaka och tittar närmare.

hälsningar
karin

Linneagården sa...

Hej Karolina. Kul att du gillade mitt skåp som jag såg när grannen skulle slänga! Ibland ska man vara impulsiv! Jag tycker skolbänken du köpte var så charmig. Du kanske kan ha den i något hörn med fina saker på, trots att du inte har några barn.
Såg att du hade en liten tävling oxå, då "går" jag dit oxå.
/madelene

Anonym sa...

Tävling på min blogg! :) www.metrobloggen.se/sjurum

Anonym sa...

Klart jag ställde upp i din utlottning, ringarna ser himla fina ut! Väntar bara på att du ska dra vinnaren snart :D Ha en fin helg!
/Malin
www.metrobloggen.se/sjurum

Julia sa...

Hej hej!

Så vackra fynd du gjort. Du bor säkert för långt bort, annars hade jag mer än gärna köpt skolbänken av dig.

Stor kram!

Hem & Lyckas Mia sa...

Attans att jag missade ringtävlingen.. Vackert! Och vilken fin skolbänk, hade gärna köpt och stoppat den i gömmorna tills vi fått en liten men har dessvärre inte plats. kram!

CA sa...

Hej,

Ringen var superfin - hoppas jag vinner den :0)

Jag är intresserad av att köpa den fina skolbänken

/Cicci

Anonym sa...

Hej!

Vi har precis sett din skolbänk och skulle väldigt gärna vilja köpa den! Hur mycket skulle den kosta? Hoppas att den inte redan är såld!
Hälsningar,
Eva m familj