onsdag 23 juli 2008

Nytt bo...

Efter att ha varit på resande fot i tio dagar har min blogg-abstinens brutit ut på allvar. Nu är jag äntligen hemma och måste bara dela med mig av en spännande nyhet.

Jag ska flytta!

Så nu blir det ett nytt hem att blogga om. En vindsvåning med högt i tak och en stor putsad murstock mitt genom vardagsrummet. (Samt andra mindre roliga inredningsinslag!) Efter lite pyssel och fix blir den nog hur mysig dom helst! Har inga bilder men det kommer snart, flyttar nämligen redan den 15 augusti.
Så hör ni inget från mig så är jag bara begravd i flyttkartonger...

onsdag 9 juli 2008

Skrotlåda-makeover

Jag har länge spanat in en gammal trälåda i mina föräldrars bod. Hos dem har den fått agera skrotlåda och bärhjälp åt ved ibland. För några dagar sedan tog jag mod till mig och rövade med honom hem. Ja, jag tror nog att det är en "han". Inte ska han behöva stå i en bod inte.
Grå färg ströks på hans ytterrock och gra vackra ord fick pryda hans midja. Tanken är att lådan ska fungera som förvaring åt mina inredningstidningar. Några vackra hjul kanske sätts under för snabb transport av tidningarna! Just nu får min vita pläd bo där. Jag tyckte I tryggt förvar var en passande text på en förvaringslåda. För den som vågar rulla ner sidan så kommer här en före-bild: