onsdag 9 juli 2008

Skrotlåda-makeover

Jag har länge spanat in en gammal trälåda i mina föräldrars bod. Hos dem har den fått agera skrotlåda och bärhjälp åt ved ibland. För några dagar sedan tog jag mod till mig och rövade med honom hem. Ja, jag tror nog att det är en "han". Inte ska han behöva stå i en bod inte.
Grå färg ströks på hans ytterrock och gra vackra ord fick pryda hans midja. Tanken är att lådan ska fungera som förvaring åt mina inredningstidningar. Några vackra hjul kanske sätts under för snabb transport av tidningarna! Just nu får min vita pläd bo där. Jag tyckte I tryggt förvar var en passande text på en förvaringslåda. För den som vågar rulla ner sidan så kommer här en före-bild:

12 kommentarer:

Lisa sa...

Wow! Vilken skillnad!! Den blev ursnygg! :)

stina sa...

vad fin den blev och en fiffig text .....ja undrar jag om jag inte har sett en sån ligga och skrota i mina föräldrars trädgård!!! Måste kolla.
Kram stina

Tre rum och kök sa...

Jättesnyggt! Så lite fix, men ändå så mycket resultat, sånt är roligt!

Må så gott! L

Madicken sa...

Verkligen hur fint som helst! Blev verkligen inspirerad nu! Mycket fyndigt med texten också... hur får du till det?

Kramis!

Lina på Gården sa...

Åh så fint det blev.
Själv var jag inom en sväng på Kattarps soptipp, i ett annat ärende, men åkte hem med en skruttig trälåda i bagageluckan. Den ska snart, efter lite vit färg, förmodligen få agera sittpall i hallen. =)
Lite text på den vore ingen dum idé. Kanske snor den idén... ok? ;)
KRAM på dig!!

Cornelias Cottage sa...

Oj vad fin den blev! Det gäller att före-efter blicken med sig i alla uthus och loppisar man är på. Tänk att jag missade mössen! Jag var hos Systrene Grene förra veckan juuu.
Mysig blogg du har, återkommer gärna!

Kristin sa...

Hej hej! Vilken fin låda!!! Den blev jättesnygg med vit färg och texten på (passande!). Men jag gillade den gamla turkosa färgen också... :-)

En tjock gubbe "snodde" en liknande låda framför ögonen på mig på bakluckeloppiset i söndags så jag kände mig lite arg ett tag, men det kommer väl fler tillfällen!
/Kristin

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Vad fin den blev!
Text är ju bara så fint!

Ha det gott!
Kram nea

Millas hem sa...

Hej!
Vilken fin låda, texten på är ett plus. Jag tycker att den var ganska läcker innan färg också!
Kram Camilla

svartataket sa...

Vad fin den var!Lycka till med flytten!!

"M" sa...

En sån fägring...vackert så det förslår...kram

Sofia sa...

Jäklar vad fint. Jag älskar sånna gamla lådor. Jag har tre jättegamla sockerlådor som jag fått/snott av min farmor. Hon tycker det är jättekonstigt att dom har huvudplatsen i mitt vardagsrum. För henne är det ju bara gamla lådor liksom. Men jag älskar dom verkligen! :D